Saturday, May 26, 2007

24C

ja tätä voi jotenkuten jo kutsua kesäksi. Yöllä Alma ulisi ja esitti laajaa ääniskaalaansa, oli vielä karannutkin pissalenkillä. Se on oikea sylivauva, voi istua vaikka 20 tuntia putkeen lellittävänä.

Uppsala on pieni kaupunki, jossa on keskustan lähellä peltoja ja metsiä, joissa vilistää lampaita, kyllä, siis lampaita!! Uppsalan vanha linna ja korkeat goottikirkon tornit näkyvät kauas ja vanhojen klassisten kivirakennusten välissä virtailee puro.

Kävimme "shoppailemassa" ostos/kauppakeskuksessa. Paikka on täynnä ruotsalaisen näköisiä ruotsalaisia ja itsellekin tulee välittömästi paine ostaa trendikkäitä 07 kevät/kesä-kauden kuteita ja käydä muotikampaajalla. Jätkätkin ovat kihartaneet ripsensä.

jokaiseen naistenvaateliikkeeseen, joissa A-M sovitti puolta liikkeen vaatteista sekä kaikkiin miestenvaateliikkeisiin, joissa Heikki sovitti toinen toistaan pienempiä vaatteita ja kävimme myös urheiluliikkeissä, joissa katselin ulkoilutakkeja ja totesin niiden olevan liian kalliita köyhälle budjetilleni. Sitten H & A-M katselivat vielä telttoja eräliikkeessä, jossa iäkäs norjalaisblondi esitteli tuotteita kännistä silmät punoittaen ja kävi välillä ryypyllä takahuoneessa. Heikki arvelee hänen juoneet kaikki etanolit spriikeittimistä, koska sitä ei ollut tarjolla.

Jee. Nyt menen lounastamaan parvekkeelle ja ehkä tässä lähdetään vielä jonnekin hiimailemaan kesäsäästä nauttien.

No comments: