Saturday, July 7, 2007

Coffee machiiiiiiiiiiiiine!!

Mää vihaan kahviautomaattia. Kahviautomaatti sucks, kusee, haisee ja on perseestä. Joka aamu aamiaisella kahviautomaatti tuottaa ongelmia. Hotellimme tunnuslause onkin "the guest is not always right but he is always the guest", suomeksi asiakas on aina idiootti. Kukaan ei osaa käyttää sitä vehjettä, tyypit vetää herneet nenään kun napin painalluksesta kone ei täytäkään kuppia kahvilla vaan näyttää oranssia valoa, ja keittiöön tunkee tuohtunutta porukkaa valittamaan että coffeemachine ei nyt vörkkaa.

Olen tänään ollut töissä 9 tuntia aamuseiskasta lähtien ja illalla työskentelen vielä kahdeksasta puoleen yöhön. Sen jälkeen siirryn pysyvästi yövahdiksi eikä minun tarvitse enää siivota, jes! Mutta pyykkiä pitää pestä koko yö pimeän hotellin kellarissa eikä kukaan muu valvo työssä, hotellissa, tässä kaupungissa, koko maailmassa. Pyykkivuoret kasvavat Heklan mittoihin, pyykkihuoneeseen ei enää pääse sisään kuin kiipeämällä (siis ihan oikeesti!) ja suoraan sanottuna se on yhtä perkelettä. Porukka alkaa olla aika stressissä, hotelli on jatkuvasti ylibuukattu, Gulli oli hälytetty kesken yön paistamaan munakkaita nälkäisille saksalaisille ja oli joutunut jopa luopumaan omasta huoneestaan ja nukkuu nyt lakanavarastossa, Katla taas nukkuu päivisin vapaana olevassa huoneessa milloin missäkin.

Barbara sairastui kesken päivän, sitten Gulli piteli päätään ja näytti huonolta, se on vaan nukkunut niin vähän viimeisen kuukauden aikana. Lupauduin sen vuoksi vielä yliylitöihin ja itse varmaan olen melko psykoottisessa tilassa ensi viikon lopulla, sillä olen vähintään 84 tuntia töissä maanantaista perjantaihin, ja myös tämän edeltävän viikonlopun öisin. Isabelle oli väsyksissään imuroinut monta huonetta ennen kuin huomasi ettei koko imuri ole edes päällä. Kyllä alkaa itsellänikin jo vähän mahassa kiertää ja päätä kolottaa. Taidan vetää parin tunnin tirsat ennen ensimmäistä yövuoroa, hyvää yötä.

Ps. Jarkko suosittelen että lähetät Kullille sähköpostia ja valehtelet omaavasi pesulakokemusta, eiköhän se ala kohta tarvimaan ylimääräistä työntekijää tänne, tai itse asiassa tarvii jo.

No comments: