Monday, July 16, 2007

Selvisin juuri ja juuri hengissa 85-tuntisesta työviikosta, mutta mielenterveyteni ei kuten yölliset merkintani osoittavat. Viime yö oli hieman parempi koska luovutin pyykkivuoren suhteen ja keskityin aamiaisen tekoon ja kokkasinkin keskella yöta lounasta kello kolme. Teloin itseani koko yön koska koordinaatiokyky ei ole paikallaan ja nyt olen mustelmilla.

Emme viela tieda Isabellen kanssa minne aamulla menemme, ihanaa suunnittelemattomuutta! Yritimme kysya Gullilta onko kukaan menossa Landmannalaugariin ryhmamatkalla, voisimme pummata kyydin, mutta Gulli ei IKINA muista tarkistaa asiaa. Vaihtoehtona on menna lansirannikolle Reykholtin kuumia lahteita tarkastamaan liftaten.

Ajattelin sittenkin olla varaamatta paluulentoa. Seyðisfjödurilta lahtee laiva joka menee aina Skotlantiin asti, pysahtyen Farsaarilla ja Shetlannissa seka Norjassa jossa jaisin pois ja matkustaisin Ruotsiin. Ongelmana on vain aika, minun pitaisi lopettaa työt paljon aikaisemmin enka tieda onko se mahdollista, ja jos paasen Lundiin minun ehka taytyy olla siella jo 31.8. eli aika menisi todella tiukoille. Lautta menee vain kerran viikossa torstaisin ja pysahtyy kolme yota Farsaarilla ennen jatkamistaan Bergeniin, yhteensa matkalla menee siis viikko! Mutta se kuulostaa helvetin mielenkiintoiselta, Katla oli tehnyt ko. reissun joskus edestakaisin. Hintaa reissulle tullee hitusen enemman kuin lennolle, mutta myös seikkailua epailematta.

Sain taas kirjeen Lundista, aiti ei taaskaan osannut lukea sita. Han oli tavannut ruotsia suomalaisittain A-M:lle puhelimessa ja tama oli ymmartanyt etta paasin sinne mutta etta jotain pitaisi sinne ilmoittaa. Menee taas viikko ennen kuin kirje on taalla asti, argh! Jos paasen joudun etsimaan asuntoa kuukauden varoitusajalla, mika toki on enemman kuin monasti on ollut aikaa.

No comments: