Friday, July 13, 2007

Istun yön pimeydessä ja juon kahvia sekä nautin ranskalaista viski-irish coffeesuklaata. Tänään oli vaikea käynnistyä, nukun kai päivisin liian vähän. Tänään minut herätti uusi siivooja joka tuli huoneeseeni kun ei tajunnut Do NOt Disturbin merkitystä. Muuten 13. perjantai meni poikkeuksellisen hyvin. Hermot meinasivat tosin mennä kun Gulli jättää vastaanoton tyhjilleen ja lähtee johonkin vaikka minä en ole työvuorossa ja sitten joutuu väkisinkin palvelemaan ihmisiä koska ne näkevät että olen paikalla ja pitävät muuten töykeänä. Isabellellä oli mennyt myös eilen hermot ja oli alkanut huutaa Gullille kun tämä taas esitteli kuinka pussilakana ei ole tarpeeksi suoraan pedattu. Harmi että missasin tämän shown.

Eilen Gulli näytteli meille menneisyytensä kuvia, koska Isabelle halusi nähdä tämän hiukset ennen rastaa-kaudelta. Kuvat olivat kieltämättä hupaisia, mahtaisikohan vaikuttaa hotellin asiakasvalikoimaan jos Fosshotellin mainokseen laitettaisiin kuva johtajastamme mustissa pitkissä hiuksissaan kaljamaha paljaana juomassa kaljaa ja soittamassa fallos-bassoa, tai pukeutuneena punaiseen iltapukuun samalla tavalla asustautuneen karvaisen miehen vieressä. Näin myös mm. videon paneskelevista kilpikonnista, joista lähti outo kitisevä ääni, marakatteja ja kummituseläimiä sekä monta pätkää kännisestä Katlasta. K&K olivat edellisvuoden Réunionilla ja kävivät mm. Madagaskarilla. Isabellen poikaystävä on myös sattumoisin samalta saarelta kotoisin. Tyypit ovat muutenkin matkanneet niin paljon että meikäläistä käy kateeksi, Katla mm. vietti vuoden Meksikossa ja oppi espanjan kielen täydellisesti, kuten ranskankin viime vuonna.

Täällä on auringonlaskut muuten niin mahtavia kuin etukäteen mainostettiinkin, ja ikkunasta pääsen ihailemaan sekä auringonlaskuja että nousuja kattaessani pöytiä. Viime yönä tätä tehdessäni järkytyin yhtäkkiä karvaisesta liikkuvasta olennosta tuolilla, kunnes kehräyksestä tunnistin sen kissaksi joka salakavalalla tavalla aina onnistuu pääsemään hotelliin sisään. Gulli oli tavannut Isabellen ruokkimassa kissaa keittiössä tänä aamuna eikä tietenkään tykännyt, varsinkaan koska on allerginen kissoille. Isabellen ja Gullin väittely tuo erehdyttävästi mieleeni viimevuotisten belgialaisen ja ranskalaisen kämppikseni kinastelut, joita naureskellen kuuntelin. Même si je n´ai rien compris.

No comments: