Saturday, August 4, 2007

Eilen tanne tuli uusi työntekija, ranskalainen Seb, joka tekee valilla muutaman paivan taalla ja muulloin on Reykjavikissa. Julie oli valittomasti jarkyttynyt tyypista, kun han kommentoi Gullille Reykjavikin "pantavista muijista". Tyyppi on Gullin tumma kaksoisolento rastoineen ja Gullin kaveri. Perin ranskalainen tosin ja vahan enemman elamaa taalla ainakin on nyt kun ranskalaisporukka ja puoliranskalainen Gulli naureskelevat illallisella keittiössa iltamyöhalle.

Illalla Gulli tarjoili meille viinia keittiossa, vaikka mina olin työvuorossa. Kylla puolimakea Riesling maistuu hyvalle koko kesan juomalakon jalkeen. Lupasimme pitaa isot grillijuhlat kesan loppupuolella ja Gulli aikoo juottaa kaikki kanniin. Illalla han joikin viela kaljaa ja nauraa hohotti isoon aaneen Jackass-ohjelmalle.

Nukuin koko paivan, ja taas takaisin töihin. Taalla on viikonlopun kansalliset vapaapaivat, jolloin mina saan superpalkkaa ollessani töissa. Tamanviikkoinen tilikin oli suurin koskaan saamani, tosin se nyt ei todista yhtaan mitaan. Kaupat on kiinni ja hiljaista on. Joudun katsomaan tv:sta ajankuluksi lakanoiden taittelun lomassa kaikenlaista paskaa, yölla tulee yleensa kaikki murhaohjelmat. Nyt katsoin Hannibalia ja leikkasin samalla haisevaa lihaa, kylla oksetti superisti kun samalla aija syötti toiselle taman omia aivoja ja sianraadon haju leijaili samalla nokkaan.

Onkohan joku leikellyt munkin aivojani viime aikoina, on jotenkin tilttaava olo öisin.

No comments: