Tuesday, August 21, 2007

Herasin tuulen aaneen. Siis kylla, tuulen aaneen. Aivan pelottavan voimakasta huminaa ja kolinaa piti,pelkasin etta ikkuna lentaa. Talo tarisi niin etta luulin maanjaristyksen viimein iskevan. Tuulta ei voi kaskea olemaan hiljaa kuten kuorsaavaa naapuria.

Yölla tanskalainen mies tuli kello kahden jalkeen silmat ristissa ja tukka pystyssa sanomaan etta naapuri kuorsaa, jos ei han heti saa toista huonetta KAUKANA siita miehesta niin han menee autoon nukkumaan. Onneksi oli viela yksi huone jaljella, itsehan olen kuunnellut erinaisten ihmisten kuorsauksia ja muita paastoja kohta kolme kuukautta.

Seb lahti tanaan aamulla, jaahyvaiset eivat olleet kovin tunnelmalliset vaan toivotimme toisillemme hyvaa elamaa kaytavalla ohimennen kun menin nukkumaan. Myös Cecil on lopettanut taalla, ja Alexandra on takaisin koulussa. Itse en viela tieda olenko viikonlopun töissa, kaitpa.

Sain kampan Lundista, asun kai ruotsalaisen kasvissyöjapojan ja jonkun kolmannen tyypin kanssa ihan keskustassa, vuokrakin oli viela ihan kohtuullinen (alle 300e) ja kamppa on kalustettu. Kuulostaa liian hyvalta, tyyppi on varmaan kauhea siivousfriikki ja nipottaja. Asiat tuntuu yhtakkia sujuvan liian helposti. Yleensa silloin on jotain jaanyt huomaamatta.

Gulli kuuntelee naisreggaeartistia, onko niitakin olemassa?

No comments: