Sunday, August 5, 2007

Yölla taalla hiippaili kannisia islantilaisia ja kolmen aikaan myös Seb kalsareissaan etsien oluttuoppia ja suklaakekseja. Luulin etta tyyppi vetaa olutta keskella yöta vaikka aamulla on töita ja mainitsin asiasta Julielle, joka mainitsi siita Sebille joka selitti juoneensa vain mehua. Sekin kylla kay jaakaapissa alkoholipitoiseksi jatkuvasti.

Aamiaisella oli norjalaisia ja tyypit todella vetaa kahvia, jokainen halusi litran omaan termokseensakin ja tulivat viiden minuutin paasta valittamaan kun sita ei viela oltu ehditty tehda. Selitin etta "det gar inte sa snabbt" ja kassalla tyypit rupesivat puhumaan minulle englantia kun puhuin ruotsia, koska norjalainenhan ei voi ruotsia ymmartaa, ei sitten millaan ei.

Herasin yhdeltatoista ja luulin etta on jo ilta ja olen nukkunut pitkaan. Nousin ylos enka uskonut kelloani vaan luulin sen olevan vaarassa. Vasta vessassa paattelin auringon sijainnista etta ei voi olla myöhempaa kuin iltapaiva ja menin takaisin nukkumaan. Unirytmini on aivan sekaisin kuten Sebilla jonka pitaa kuulemma joka yö nousta kolmelta syömaan.

Suomalainen mimmi joka työskentelee Eyrarbakissa melko lahella otti yhteytta, han on au pairina ja valittelee myös tylsyytta. Lupasin hanen tulla mukaani viikonloppuna Reykjavikiin ja han toimii kuskinani, lauantaina on luvassa Gay Pride-biletysta ja olen paattanyt viettaa viimeisen vapaan viikonloppuni aidon islantilaiskulttuuriin perehtymisen parissa, eli juopottelemalla ja bilettamalla. Sen jalkeen lahden pohjoiseen liftaten ja tapaan toivon mukaan Isabellen siella, han oli varannut jo hotellinkin meille Laugarista lahelta Myvatn-laavajarvea.

Nyt taas pyykkien pariin, kylla jaksaa innostaa.

No comments: