Wednesday, August 1, 2007

Olin eilen sittenkin vaeltamassa Landmannalaugarissa ja vielápa turistiryhman mukana, tosin erkanin paikan paalla ryhmasta ja kiipesin korkealle "siniselle vuorelle" joka minun mielesta oli kylla harmaa, muuten vuoret siella olivat kaiken mahdollisen varisia. Joen ylittaminen oli kuitenkin vaikeaa kun vesi oli noussut ja paadyin jopa kahlaamaan JAISESSA vedessa, ajattelin etta suomalaistahan ei tommonen paljon haittaa mutta kyllapas haittasikin, olin niin jaassa sen jalkeen etten voinut edes menna kokeilemaan kuumaa jokea, joka tosin oli liejussa ja josta voi kuulemma saada parasiitteja, nice.

Nyt olemme Reykjavikissa Julien kanssa, tulimme liftaten. Saa on pirun kylma. Perkeleen kylma, en ole elaessani kokenut nain kylmaa kesaa. Vittu mika maa, tama on aivan hirveaa. Eilen varasin, tai siis Kulli varasi, paluulennon Ruotsiin 29. elokuuta ja toivon etta saan edes pari paivaa nauttia kesasta tana vuonna.

Kavelimme tanaan ostoskeskukseen ja löysin materialistin itsestani, en ole koskaan ennen nauttinut pelkasta ostoskeskuksessa olemisesta nain paljon. Ostin halvan makuupussin, alle 20e mutta ihan hyva, seka tyhjia cd:ita, Julie ei edes ostanut mitaan. Kokeilin myös 1000a farkkuja ja kaikki on tehty taas muille olennoille kuin ihmisille. Illalla kavelimme ympari kaupunkia ja istuimme kylmassa puistossa, sitten kavimme syömassa hyvan aterian ravintolassa jonka nimen taas unohdin. Keskustelimme ravintoloista ja tulevaisuuden suunnitelmistamme, Julie haluaa paasta syömaan gourmet-ateriaa ja juomaan luxusviineja Ranskaan, minulla ei ole mitaan paikkaa ikava mutta silti tunnen olevani valmis jattamaan taman paikan 28 paivan kuluttua. Tiedan ainakin sen etta nain pohjoisessa en enaa halua enka pysty asumaan, ikina. prkl.

No comments: