Wednesday, August 22, 2007

Mä joka päivä töitä teen...

Ei saatana. Taas se katti on taalla. Ulkoa kuuluu loputon mouruaminen, valilla se alkaa kuulua sisalta silla kissa on loytanyt kellarin avoimen ikkunan ja tullut sisalle. Yölla heitin sen ulos viisi kertaa, aina se tuli takaisin kuin "uinu uinu lemmikkini". Lopulta mourusi kaytavalla, jonka ovi oli tiiviisti suljettu, sen on siis taytynyt loikata jonkun asiakkaan huoneeseen, joka on nakannut sen kaytavalle. Gulli joka ei pida kissoista saa niista jatkuvan riesan, kun ne jotenkin aina hakeutuvat hanen luokseen. Yhtena iltana G oli katsonut rauhassa tv:ta huoneessaan, kun yhtakkia kissa hyppasi hanen paalleen ikkunasta. Gulli nakkasi katin ulos, katti kiersi koko suuren hotellin ympari ja tuli saman ikkunan luo avaamaan sita tassullaan. Kyseessa ei ole edes sama kissa kuin kaksi viikkoa sitten, vaan uusi ja vielakin alykkaampi tapaus.

En sittenkaan tee vain 24 tuntia yötoita vaan myös perjantaina 4 tuntia ekstaa, siis 16 tuntia putkeen. Sitten olen töissa viela paivat lauantaina, sunnuntaina ja maanantaina, yhteensa lahes 120 tuntia töita ilman vapaapaivaa. Sen jalkeen voi jo olla mielissaan lahtemassa pois taalta, ihan minne tahansa. Taalla on TYLSAA tv:kin hajosi, onneksi Isabelle lainasi iPodiaan taksi yöksi.

Isabellella ja Juliella on vapaata keskiviikkona, siis menemme kaikki viettamaan viimeista iltaani Reykjavikiin, siistia! Joudun varmaan menemaan bussilla poikkeuksellisesti koska matkalaukkuni on jumalattoman iso, siella on koko tamanhetkinen omaisuuteni.

Sain hyvaksymiskirjeen Lundista, siina oli kaupungin kartta. Asun aivan yliopiston lahella, jos nyt viela saan varmistuksen siita kampasta..mutta kasittaakseni minut oli valittu, kuulostan kuulemma tyypilta jonka kanssa tulee toimeen (siis tyyppi on myös taysi friikki). Taman hotellin työntekijat ovat todella friikkeja, mm. Katla osaa pyöritella silmiaan eri suuntiin, Gulli pidella lusikkaa nenassa, mina osaan kirjoittaa varpaillani ja Juliella on oudot kyynarpaat. Isabelle kayttaytyy julkeasti asiakkaita kohtaan, eras nainen tuli asken valittamaan kaukosaatimen puuttumisesta ja I kaski hanen katsoa sangyn alle, "joskus ne menee sinne." Nauroin varmaan puoli tuntia kun olin tajunnut mita tapahtui, nainen valitti vihaisena Gullille, Gulli kirosi kaikki italialaiset.

No comments: