Friday, August 10, 2007

Viime yö oli hirveä, kauhea, tappava. Aamiaisella vielä ihmiset eivät suostuneet ottamaan kahviautomaatista kahvia vaan odottivat kuppi kädessä oven vieressä että tuomme suodatinkahvia ja kysyivät joka kerta "coffee, coffee?!" kun tulimme ovesta. Isabelle keitti vielä ensimmäiset kahvit kahdella suodatinpussilla niin että siitä tuli liian laihaa ja piti keittää uusi.

Juttelin eilen Erkanin kanssa msn:ssä vaikka luulin jo bloganneeni hänet pois, no olinkin vain poistanut kai hänen yhteystietonsa koska hän pystyi minulle kirjoittamaan. Tyyppi oli taas niin maireana, satuin olemaan vielä alkuillasta niin hyvällä tuulella että en jaksanut heti haistattaa paskaa. Hän on töissä jossain uutistoimistossa englannin kielen editorina, vaikkei osaa edes englantia. Ja halusi olla kanssani "very close friends" ja tulla samaan paikkaan kanssani, sanoin että sorry etten taida olla samassa paikassa kuin sinä. Missä se sitten lieneekään. Sanoin myös hänelle pari sanaa rehellisyydestä ja selän takana puhumisesta. Mutta se tyyppihän on patologinen valehtelija, joten ihan sama mitä se lupailee, toivottavasti en häntä enää tapaa ikinä.

Heräsin taas käytävältä kuuluvaan mölyyn n. 14 maissa ja yhtäkkiä huoneeni ovi avattiin ja joku huudahti: "Oh, sorry!" Se oli Katla joka on töissä nyt yötä päivää ja oli sekopäissään tulossa siivoamaan huonettani, vaikka olin laittanut Do Not Disturb-kyltin ovenkahvaan.

Kävimme taas Árhusissa, vaikiopaikassamme ja Katlakin tuli sinne. Keskustelimme mm. töistä, rahasta ja opiskelusta ja kuulimme että Gulli ei tienaa edes sen vertaa kuin me, tyyppi on siis ihan riistopalkalla töissä täällä. En usko että se on laillistakaan. Ja joku jättimatkayhtiö omistaa tämänkin hotelliketjun, sillä hotelli itsessään ei tuota voittoa vaan tappiota jatkuvasti. Toivottavasti nyt meidän palkkamme edes pystyvät maksamaan - ei olisi ensimmäinen kerta kesätöissä kun laillinen palkka jätetään maksamatta..

Katselin jo työpaikkailmoituksia ja laitoin hakemuksen Prahaan koska en usko enää pääseväni Lundiin, ja suoraan sanottuna ei v-u kiinnosta. Mitä kauempana olen humanistisista ja feministisitä teoriaVIITEKEHYKSISTÄ sitä enemmän ne alkavat v-aa ja koen ne yhtä tärkeiksi kuin turismin kasvattaminen Islannissa, tai yhtään missään.

Emme vielä tiedä onko meillä majapaikkaa huomenna, lähden kuitenkin aamulla liftaamaan Selfossiin ja siellä toivon mukaan näen Rosan. Pystynköhän yöllä nukkumaankaan, tuskinpa..

No comments: