Sunday, August 19, 2007

Viimeinen viikko. Eilen oli jotkut kaupunkipaivat joka kaupungissa, siis taas islantilaisten tekosyy pitaa ryyppyjuhlat. Talot oli koristeltu mita oudoimmin keinoin, mm. tayteen puhalleituin kumihanskoin ja hotellin taakse oli pystytetty iso teltta. Siella sitten soitteli maailman hirvein ja huonoin punkbandi tietysti juuri kun mina yritin nukkua paivaunia ennen yötöita. Sitten kun bandi lopetti niin alkoi ambulanssi ajella edestakaisin pillit paalla, mika ihanan lempea heratys!

Gulli lupasi tulla vasta puoliltaöin töihin, tulin kuitenkin jo kymmenelta mutta sita ennen kavin syömassa Kaurismaki-kahvilassa Isabellen, Julien ja Sebin kanssa. Keskustelimme ilmaisuista ja minulla on kuulemma monotoniset naamanilmeet, siis tah? Minusta muilla ei ole sen kummemmat ilmeet mutta ranskalaiset olivat vakuuttuneita oman ilmaisunsa monipuolisuudesta.

Seb oli ollut Grönlannissa muutaman paivan ja maisemat nayttivat siella ihan samanlaisilta kuvissa kuin Islannissa. Halusin kesan alussa menna siellakin kaymaan mutta nyt en ole enaa niin innoissani naista arktisista paikoista.

Tanaan nukuin koko paivan heraten valilla saksalaisten mölinaan. Saksa on maailman rumin kieli. Herattya taas töihin ja Isabelle ja Julie alkoivat kokkaamaan kauhealla huudolla ja mölinalla pukeutuneina vaaleanpunaisiin esiliinoihin. Tarkoitus oli pitaa grillijuhlat, Sebilla on viimeinen paiva huomenna, mutta koska on niin kylmaa suunnitelma vaihtui illalliseen. Kokkaus kesti monta tuntia ja sina aikana joimme pari pulloa valkkaria, minakin kesken työajan ja raajat oli tavallistakin vetelampina. Katlakin heratettiin ja söimme noin kaksi tuntia, keskustelimme pitkaan ja lopulta keskustelu kaantyi jalkafetissista elainseksiin, tai siis zoofiliaan, kun kerroin etta Suomessa se ei ole periaatteessa maaritelty rikokseksi.

Kaikki olivat sita mielta etta se on aivan hirvea teko ja Julie ei ollut kuullutkaan asiasta aiemmin, viaton kun on. Kysyin sitten etta miksi elaimen tappaminen sitten on ok, ja keskustelu muuttui vaittelyksi Sebin kanssa, joka esitti taas "lihan syöminen on valttamatonta ja LUONNOLLISTA"-vaitteen, ja jos ei syö lihaa ei saa myöskaan syöda kalaa..blaa blaa blaa-huudoksi. Gulli yritti vaantaa vitsia, Katlalla oli menossa hermot ja han halusi keskustelun loppuvan, Isabelle yritti selitella ja Julie nauroi ja voihki vuoroin jarkyttyneena. Kaikki muut pöydassa olivat sita mielta etta elaimiin sekaantuminen on pahempaa kuin niiden tappaminen, ja ilmeisesti myös etta raiskaus on pahempaa kuin murha. Tietenkin Sebin piti taas alkaa kaantamaan asia niin etta minun mielestani zoofilia on ihan ok ja mina olen elaimiin sekaantuja..huaah. Taas naita ihania vaittelyita jotka tietaa jo alkaessaan loputtomiksi. Isabelle ja Julie eivat oikein diggaa Sebin huumorista, ja kylla se on aika huonoa, 99%sti seksiaiheista. Siita puhe mista..

Illallinen oli muuten mukava ja vedimme aika monta pulloa viinia. Aamulla on vain 39 ihmista aamiaisella joten pyörittelen tassa peukaloitani yön, ihan mukavaa vaihtelua!

2 comments:

riku said...

Nämä blogitekstit ovat kyllä hengästyttäviä tempoltaan :D :D..

Niin tuosta zoopuolesta: eikös rangaistavuus vähän riipu elikosta? "Puoli kuuta peipposesta, västäräkistä vähäsen, pääskysestä ei päivääkään."

Riku

Liv said...

Eeehh..en ole aivan varma, periaatteessa kai zooseksi on sallittua jos ei elukkaa "fyysisesti satuta", eli luulisi nyt että pääskyäkin voisi vähän satuttaa..jännää että tosiaan melkein kaikissa muissa maissa zoofilia on kiellettyä.