Monday, August 6, 2007

Onnistuin tanaan perseilyillani saamaan Sebin nukkumaan lakanavarastossa ja Gullin minun huoneessani. Isabelle tuli Reykjavikista ja ei ollut voinut tehda oikein mitaan, koska kaikki paikat oli pyhapaivina kiinni. Han kokkaili taas ja syömisen lomassa kavin vastaanotossa myymassa huoneen walk in-tyypille, katsoin etta ainakin yksi huone on vapaana ja sveitsilainen tyyppi suostui maksamaan siita 10 000.

Soitin kavereille Suomeen ja kylla menee muillakin huonosti, tuntuu etta kaikki ovat jamahtaneet johonkin tylsaan paikkaan tana kesana eika kenellakaan mene oikein superisti, epaonnen kesa. Siina alkoi jo omakin luuseritilanne vaikuttaa hyvalta suhteessa vanhempiensa tykona lorvaileviin tyyppeihin tai niihin joilla menee kamppa alta ja uutta ei ole tiedossa, no sama tilannehan minullakin on mutta olen siihen varautunut jo minimoimalla omaisuuteni yhteen matkalaukkuun. Olen suunnitellut jopa c-suunnitelmaksi lukion penkille palaamista ja niiden tylsien matikan ja fysiikan tenttaamista jotta paasisin pois kirotusta humanistikierteesta, jonka olen todennut johtavan umpikujaan.

Gulli ja Seb olivat taas ulkona syömassa, vaikka Katlan kanssa Gulli ei muka ikina ehdi lahtea pois hotellista ja Katla on hermona. Kun he tulivat Seb yritti pelotella minua etta 25-henkinen ryhma on tulossa. Kuulemma sama hamays oli toiminut haneen kun han oli yövuorossa Reykjavikissa ja joku soitti kusettaakseen hanta etta moi me ollaan ne amerikkalaiset, kai teilla on 20 huonetta vapaana? No, onnistuin saamaan pian painenaamat G&S:n kasvoille kun sanoin etta olen myynyt jo aiemmin myydyn huoneen, silla huomasin etta myymaani huoneeseen on tulossa viela hollantilaisia tyyppeja tana iltana. Heh, huone kun oli viimeinen vapaa.

Gulli ryhtyi siina sitten hermostuneena soittelemaan muihin hotelleihin jotka myös olivat taynna. Sitten han joutui ehdottamaan Sebille etta tama keraisi kamat huoneestaan ja menisi nukkumaan yöksi lakanavarastohuoneeseen, jossa Gulli yleensa nukkuu. Seb joutui sitten kiireesti siivoamaan huonettaan ja minun piti tarjota omaani Gullille jollei han halua nukkua Sebin kanssa samassa sangyssa tai hakkisangyssa. Jouduin sitten ennen puoltayöta siivoilemaan viela omaa huonetta ja vaihtamaan lakanoita, voi helkkari sentaan. Ihanaa kun pomo nukkuu omassa huoneessa ja itse joudun taalla olemaan yksin valveilla tassa pirun hotellissa.

10 yöta, 126 tuntia kidutusta jaljella.

No comments: