Tuesday, June 5, 2007

En pææssyt Reykjavikiin kun en kuullut majoituksesta mitææn niin sitten Katla ehti jo lahtea, ja olisin sitten saanut kahdestakin eri paikasta majoituksen, prkl! NO nyt on kuitenkin kolme vapaapæivææ, en tiedæ mihin sitæ rahattomana uskaltaa suunnistaa.

Tæællæ tuulee aivan vitusti ja arska paistaa vielæ, kellon on kymmenen. Kævin kæveleen ja pennut pummas tupakkaa. Sitten kævelin kohti Heklaa ja johonkin olemattoman puron varteen ja huomasin ettæ tæællæ kaiken maan omistaa joku ja sitten se aidataan aidalla ja sinne pææsee vain luvan tai rahan kans. Kuten geysirit ja muut luonnonnæhtævyydet. Menin puron varteen ja makasin kolossa, ja huomasin ajattelevani ettæ raakkuvat linnut muistuttavat tietokonepelien ææntæ, siis næin eikæ toisinpæin.

Aiemmin kævin kæveleen ja keskusta loppui parinsadan metrin pææssæ, tai siis tiekin loppui ja olin pellolla. Kævelin sitten Ytri Rangan viertæ pellolla ja lopulta oli joka puolella ympærillæ vain peltoa. Sitten læhdin kævelemææn kukkulalle ja siellæ oli taas yksi aita, no kiipesin sen yli ja siinæ oli sellainen traktoritie, jota pitkin kuljin ja pæædyin johonkin pihaan. Sitten yhtækkiæ pisti pææ jostain navetasta ja se oli joku sonnin pææ. Ja sitten yritin kævellæ toista kautta pois, mutta se olikin joku lammasaitaus jossa olin ja kauhea mææræ kilejæ tollisteli ympærillæ. Jouduin sitten kævelemææn talon pihasta pois. Myos joku mummo ihmetteli kun ihminen kævelee peræssæ ja sanoi sitten "Gutan dæg" tai jotain vastaavaa ja vastasin samankaltaisesti takaisin.

Joo, Hetlan pæivæt ovat niin tapahtumarikkaita.


No comments: