Wednesday, June 13, 2007

Nukuin sitten jotain 14 tuntia melkein putkeen, heräten välillä vain paperinohuen seinän takaa kuuluvaan erittäin äänekkäseen kuorsaukseen ja käytävältä kuuluvaan mölinään. Laiskottaa yhä enemmän ja enemmän ja Kullin kanssa heitämme aivan levotonta läppää ja vittuilemme toisillemme, en keskustele mitään järkeviä kenenkään kanssa. Kulli osaa sanoa "painu vittuun" painottaen aina jälkimmäistä tavua ja "sukssi suolle". Tänään tuli ranskalainen tyttö töihin nukuttuaan ensin bussissa aseman ohi, vaikuttaa suhtkot järkevältä, toivottavasti täällä puhutaan kesällä muutakin kuin ranskaa.

Täällä ei tapahdu mitään enkä näe ketään joten todella pysähtynyt tunnelma on. Tulee mieleen Kubrickin "Shine" yhä enemmän, tänään varsinkin kun imuroin yläkerran pitkää käytävää ja tuli sähkökatko, tunnen valuvani hitaasti johonkin psykoosin jos en näe sivistystä pian, varsinkin kun Kulli näyttää valuvan sinne vielä nopeamman virran mukana koska on töissä 12 tuntia päivässä eikä oikeasti näe muita kuin meidät ja kauheita ryhmämatkaturisteja.

Huomenna siis lähden Selfoss-cityyn etsimään kameraa. Järkkäriin on mennyt nesteitä matkalla, nyt mietin miten saada vakuuutukselta rahat koska vahinko on tavallaan omaa syytä. Kele. Pakko kuitenkin saada kamera.

Lundista oli tullut kirje, mutta tietenkään äiti ei osaa ruotsia joten ei voinut kertoa olenko päässyt yliopistoon vai en. Ainakin opintotukeni katkaistaan ja lainojen takaisinmaksua kyseltiin jo, tosi valoisalta näyttää siis opintojen suhteen. Ja kämppäkin pitäis hankkia ja mahdollinen muutto tehdä taas päivässä, no sehän ei ole mitään uutta.

Pakko painua ulos mä tulen hulluksi!

No comments: