Wednesday, June 6, 2007

Tanaan tulin sitten Reykjavíkiin, liftasin puoli tuntia tai tunnin ennen kuin sain kyydin, mulla oli Gullin tekemæ Reykjavik-kylttikin. Kaksi semmoista veljestæ otti kyytiin joista toinen oli toissa Arabiemiraateissa. Ajettiin jonkun vuoren yli ja oltiin kirjaimellisesti pilvessæ.

Toinen tyyppi ajoi minut autolla johonkin ostoskeskukselle josta paasin bussilla keskustaan. Menin kyselemææn valasretkiæ ja Gulli jærjestikin sitten puhelimitse ihan ilmaisen kierroksen, joka olis maksanut ainakin 45 euroa muuten. Kævin syomassa ihme kopperossa satamassa, jossa soi 50-luvun musa ja muutenkin sisustus oli legendaarinen, hampurilainen maksoi "vain" jotain 450kr. Muut asiakkaat oli jotain kalastajaæijiæ. Valasmatkayhtiollakin oli sateenkaarilippu esillæ, hieman outoa.

Hieman myrskyæ on ilmassa, voi olla aika hirveæ sææ siellæ merellæ. Tæmæ on varmaan elæmæni ainoa valasmatka ja sekin hirveæssæ sææssæ ja ilman kameraa. Huomasin hotellilla ettæ siinæ kamerassa on muutakin vikaa kuin akun puute, pelkææn pahoin ettæ jotain rasvoja on pææssyt linssin sisææn matkalla kun se næyttææ omituista væriæ siitæ katsoessa. Jee.

Kavin myos siina toisessa luterilaisessa kirkossa. Ja sain ilmaisen majoituksen joltain hospitalityclub-tyypilta, saas nahda miten aijan kay...

No comments: