Saturday, June 16, 2007

Tuulee 12m/s ja se on taalla ihan normaalia. Isabelle on tuonut hieman vauhtia reggailevan rastapomon, masentuneen teiniaidin ja angstisen suomalaisen elamaan, han on todella vauhdikas ja avoin tyyppi ja sekoittaa koko ajan ranskan, englannin ja espanjan keskenaan.

Eilen oli todella kiireinen aamiainen, jotain 70 vierasta joista noin 50 oli italialaisia, hirveaa huutoa siis. Vohvelirautaan laitettiin niin paljon taikinaa etta se rajahti, joku kaivoi leivanpaahdinta veitsella ja kary kavi ruokasalissa. Lisaksi n. 10 tyyppia oli jatkuvasti kahviautomaatin luona suorastaan huutamassa etta nyt se lakkasi toimimasta, vaikka se vain lammitti vetta. Kuten Gulli asian ilmaisi asiakas ei ole aina oikeassa, vaan idiootti. Pitaa siis suunnitella sen mukaisesti asiat, minusta tuntuu etta itsepalveluvohveleiden kanssa yliarvioidaan asiakkaan alykkyys.

No muuten on ollut viihtyisampaa toissa ja paivat menee suhtkot nopeaa aamiasvuorossa. Illat kokkaillaan ja kaydaan keskusteluja seka katsotaan tv:sta paskaa seka elokuvia jos sellaisia sattuu tulemaan. Eilen tutustuin myos paikallisiin hevosiin ja rikki mennyt jarkkari herasi unestaan ja toimii jostain syysta juuri kun ostin varakameran.

Tanaan siivosin huoneita ja loysin hulahula-vanteen jolla Gulli alkoi

tietysti leikkimaan innoissaan. Isabelle mietti mihin menisi kolmen paivan lomallaan, joka on yhta aikaa kuin minullakin ja sanoin etta han voi tulla liftaamaan kanssani jos haluaa, ja tama innoistui ajatuksesta. Yritin kylla varoittaa etta se on perkeleen epavarmaa, pitkaveteista ja jopa vaarallista hommaa jos saat menee huonoksi eika saa kyytia, mutta han sanoi vaan etta no pitaa ottaa sadevaatteet. Isabelle ei ole kai koskaan liftannut, eika taalla nyt niin paljoa sita harrasteta, vaikka liftarit kyytiin alytaan ottaa. Kuulemma Ranskassa viisaat ymmartaa pelata liftareita, koska vain kahjot liftaa, ja vain hullut ottaa kyytiin. Suomessa ei niin hulluja edes ole, jotka ottaisivat kyytiin. No Fosshotellit tarjoavat meille hotellin vain 2500kr/huone/yo, mika on ehka kymmenesosa islantilaisista hotelleista, tai ainakin viidesosa.

Haukuimme Tolgan kanssa messengerissa Erkania, joka oli hyvaksikayttanyt tatakin, ja kuulemma kauhistuneena juoruillut eilisissa Erasmus-bileissa kaikille minusta jotain kuulemma jarisyttavia lesbotarinoita ja haukkunut, no hyva etta saan mainetta Istanbulissa ja kansainvalisesti. Tyypilla taitaa HIEMAN olla jotain ongelmia oman identiteettinsa kanssa, juuri kun olin unohtanut sen aiemmat torkeilyt ja ihmisten hairikoinnin ja hyvaksikayton. Jees yksi taytyy taas blokata listalta pois. Minun ei tarvi kestaa v-maisia ihmisia kun ei ole pakko!!!

Kuvia laitan sitten kun paasen omalta koneelta nettiin ja ehka siis lomapaivien jalkeen.

No comments: