Sunday, June 24, 2007


Väsynyttä tunnelmaa Hellassa. Eilen kävelimme Isabellen kanssa paikalliselle vesiputoukselle joka oli minun mielestäni vain koski. No kaunista oli silti eikä näkynyt muita merkkejä elämästä kuin hevosenkengän jäljet maassa. Vesi on uskomattoman puhdasta ja kaikki värit näyttävät kirkkaimmilta täällä kuin missään. Ainakin aurinkoisella säällä. Oli jopa niin lämmintä että söimme lounasta ulkona.

Minulle on iskenyt matkakuume ja olen pohtinut mm. mahdollisuuksia lähteä Turkin kautta maateitse Intiaan, vähintään puoli vuotta matkalla jos ensin saisin töitä joista tienaa. Mutta kun opinnot lopetettuani joudun maksamaan sitä prkl:n opintolainaa jota nostin 4 vuotta opintoja varten jotka eivät hyödyttäneet ketään eikä mitään, ainakaan tutkinnon muodossa.

Ti ja ke vapaa, en tiedä mitä teen, ehkä Katlan kyydissä vakiopaikkaani Reykjavíkiin koska en jaksa suuren budjetin matkaa tehdä, ehkä seuraava vko menen Heimayin (??) saarelle. Kaikki Reykjavíkissa asuvat tuntuvat olevan täydellisiä kulttuuri- ja musiikkialalla työskenteleviä tyyppejä jotka matkustavat paljon ja puhuvat kaikkia kieliä. Kadehdin heitä.

Nyt syömään Isabellen crepesejä elikkä lättyjä.

1 comment:

Anna-Mari said...

Moikka systeri! Onhan tuo hyvä saada lukea edes täältä blogista, kuinka menee. Kun muuten niin vähän kuuluu uutisia... Kuulostaa ihan hyvältä kesältä, että on sekä työtä että vapaa-aikaa ja jopa tällä kertaa kai huvitukset on muutakin kuin sitä biletystä/vesipiippua/vodkaa jne.

Toivottavasti ne syksynkin opinnot taas selkiytyy vähitellen!